Főzőlapok és egyéb konyhai eszközök

Főzőlap a cím, de sok másról is szó lesz a blogon. Konyhai kisgépek, konyhai robotok, tűzhelyek és sütők. Mind egy helyen, a fozolap blogon

Friss topikok

Linkblog

Mi is az a gyors felfűtésű elektromos főzőlap?

2009.09.07. 16:32 | Kishpiros | Szólj hozzá!

Az elektoromos főzőlapok sok változatban megtalálhatók a boltokban, és tulajdonképpen már a régimódi rezsó is egy ilyen főzőlap. Az igazi elektromos főzőlap felülete nemesacélból van, a főzőzónák pedig öntöttvas elemek alá rejtett fűtőszálakból állnak. A normál főzőlapok általában 1000 és 2000 Watt közötti teljesítményt adnak le, találkozhatunk azonban olyan főzőlapokkal is, melyek kifejezetten gyors felfűtésűek. Ez általában valamivel nagyobb teljesítményt, és sokkal gyorsabb melegedést jelent. Ezek gyakran  rendelkeznek valamilyen védelemmel a túlmelegedés ellen is. Ha maradékhő kijelzéssel ellátott darabot választunk, a balesetek kivédése érdekében is tettünk valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://fozolap2.blog.hu/api/trackback/id/tr441366153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: elektromos főzőlap rozsdamentes acél indukciós főzőlap főzőlapok kerámia főzőlap
süti beállítások módosítása