Főzőlapok és egyéb konyhai eszközök

Főzőlap a cím, de sok másról is szó lesz a blogon. Konyhai kisgépek, konyhai robotok, tűzhelyek és sütők. Mind egy helyen, a fozolap blogon

Friss topikok

Linkblog

A főzőlap és a főzőzóna

2009.08.06. 11:54 | Kishpiros | Szólj hozzá!

Az előző bejegyzésben is szerepel a fogalom, ami főzőlapok kapcsán igen sokszor előkerül, a főzőzóna. Teljesen mindegy, hogy indukciós főzőlapról, vagy egy hagyományos gázégős főzőlapról van-e szó, főzőzónái mindegyiknek vannak. Ezek azok a területek, amik elég forrók ahhoz, hogy az ételeket elkészíthessük rajtuk. Az indukciós főzőlap esetében a technikai adottságok miatt ez változó, és mindig pontosan akkora, mint a rátett edény mérete. Ezért nincs energiaveszteség, és viszonylag kevéssé balesetveszélyes. Az elektromos, vagy kerámia főzőlapok főzőzónája általában néhány méretben állítható, hogy jobban igazodjon az edényekhez.

 Kapcsolódó cikkek: thathomesitelacanche

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fozolap2.blog.hu/api/trackback/id/tr751292369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: elektromos főzőlap indukciós főzőlap főzőlapok gáz főzőlap kerámia főzőlap
süti beállítások módosítása