Főzőlapok és egyéb konyhai eszközök

Főzőlap a cím, de sok másról is szó lesz a blogon. Konyhai kisgépek, konyhai robotok, tűzhelyek és sütők. Mind egy helyen, a fozolap blogon

Friss topikok

Linkblog

Hogy válasszunk főzőlapot hét egyszerű lépésben?

2009.09.03. 17:07 | Kishpiros | Szólj hozzá!

Ha új főzőlapot szeretnénk vásárolni, alaposan érdemes végiggondolni, hogyan is lássunk hozzá. Íme hét egyszerű lépés, hogy biztosan jól válasszunk.

1. Mérés

Egy mérőszalaggal pontosan mérjük le, mekkora helyünk lesz az új jövevény számára. A legtöbb főzőlap A legtöbb főzőlap kb 60-75 centi széles.

2. Tervezés

Gondoljuk végig, mekkora és milyen típusú igénybevételnek fogjuk kitenni, és becsüljük meg, milyen intenzitással használjuk majd. Nem ugyanarra lesz szükség, ha hétvégente készítünk csak valamilyen egytálételt, illetve, ha minden nap három fogást főzünk rajta egy hattagú családnak.

3. Típusválasztás

A tulajdonságok megismerése után döntsük el, hogy gáz, elektromos, vagy indukciós főzőlapot szeretnénk-e.

4. Felületválasztás

Válasszuk ki, hogy milyen felületű főzőlapot keresünk - ez az indukciós, illetve az elektromos főzőlapok esetében bonyolultabb választás, bár most már gázfőzőlapból is van pl. kerámialapos. Tájékozódjunk előzőleg a fajták tulajdonágairól.

5. Tisztítás végiggondolása

A speciális felületek speciális tisztítószereket is igényelhetnek. Ezt is számoljuk bele a felmerülő fenntartási költségekbe.

6. Extrák

Gondoljuk végig, hogy a számtalan extra közül (grillezés, maradékhő kijelzés, főzőzóna méretének változtatása) mire lesz szükségünk.

7. Árösszehasonlítás

Mindig érdemes egy árösszehasonlító oldal segítségével felderíteni a kínálatot, de nem mindig jó választás a legolcsóbb termék megvétele, mivel lehetnek gondok a garanciával és a kiszállítással.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://fozolap2.blog.hu/api/trackback/id/tr891358095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: elektromos főzőlap indukciós főzőlap főzőlapok gáz főzőlap kerámia főzőlap
süti beállítások módosítása