Az elektromos főzőlapok azért népszerűek, mert okos használat mellett gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk velük, ráadásul energiatakarékosnak is gondoljuk őket. Jó, ha számolunk azonban azzal is, hogy a villamos energia hazánkban többnyire drágább, mint a gáz. Az elektromos főzőlapok éppen emiatt egyre ritkábbak az új háztartásokban. Teljesítményük általában 1000-2000 watt között szabályozható, de a főzőzónák mérete nem változtatható. Az elektromos főzőlap használata akkor gazdaságos, ha számolunk a maradékhővel, és nem akkor kapcsoljuk ki a főzőlapot, ha már elkészült az étel, hanem még előtte, hiszen a főzőlap hőleadása még egy ideig alkalmas a főzésre. Sajnos tisztításuk nem túl egyszerű, de a gázfőzőlapokhoz képest még mindig egyszerűbb. Biztonsági okokból éredemes olyat választani, amelyik kijelzi a maradékhőt. Képforrás és kapcsolódó cikk: productreview, smartpackkit.com
Elektromos főzőlap - egy nem feltétlenül energiatakarékos megoldás
2009.08.13. 08:13 | Kishpiros | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozolap2.blog.hu/api/trackback/id/tr591306476
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.