Főzőlapok és egyéb konyhai eszközök

Főzőlap a cím, de sok másról is szó lesz a blogon. Konyhai kisgépek, konyhai robotok, tűzhelyek és sütők. Mind egy helyen, a fozolap blogon

Friss topikok

Linkblog

Amit a kerámia főzőlapról tudni kell

2009.08.12. 16:23 | Kishpiros | Szólj hozzá!

A kerámia főzőlap az egyik leginkább népszerű típus a főzőlapok között rengeteg előnyös tulajdonságának köszönhetően. Jó, ha tudjuk pédául, hogy a kerámia főzőlap könnyebben tisztítható, mint a gáz főzőlap, hiszen egyetlen sík felületről van szó. Nemcsak téglalap alakban kaphatók, akár négyzet, hatszögletű, vagy lekerekített formákban iselérhetők. A főzőzónák mérete nem fix, vagyis különböző méretű edényeinket különböző méretű területeken helyezhetjük el. A leghasznosabb funkciója pedig nem kizárt, hogy a maradékhő kijelzése, ami mindaddig jól láthatóan figyelmeztet minket amíg megégethet minket a főzőlap. A kerámia főzőlapok a hagyományos elektromos főzőlapokhoz viszonyítva sokkal hamarabb melegszenek fel. Irányítani pedig legtöbbször elegáns érintőpanel segítségével tudjuk őket. A  sugárzó hőt fűtőszál, fűtőspirál vagy halogén lámpa szolgáltatja.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fozolap2.blog.hu/api/trackback/id/tr351305373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: elektromos főzőlap kerámia főzőlap
süti beállítások módosítása